Vacature orthopedagoog / dyslexiebehandelaar

DE PRAKTIJK
De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd (0-18 jaar) is een praktijk voor GB-GGZ, S-GGZ en leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie) met locaties in Huizen, Laren, Eemnes en Weesp. Ons team van Psychotherapeuten, GZ-psychologen en orthopedagogen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager.
De praktijk is aangesloten bij het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.
We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod bezoek dan onze website: www.gooisepraktijk.nl

Wij zijn per direct op zoek naar een

ORTHOPEDAGOOG / DYSLEXIEBEHANDELAAR

DE FUNCTIE
Wij zoeken een fijne, nieuwe collega die een brede interesse heeft op het gebied van leerstoornissen en het leuk vindt om binnen onze vrijgevestigde praktijk ons leer-team te komen versterken.
We zoeken iemand die kennis heeft van leerstoornissen, en zo mogelijk ervaring heeft met het behandelen van kinderen (8-12 jaar) met dyslexie. Binnen de praktijk wordt je opgeleid tot dyslexie-expert door middel van werkbegeleiding en zo nodig extra scholing.
Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van dyslexiebehandelingen volgens het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling op één van onze locaties in Weesp, Eemnes en Huizen.
Je onderhoudt goede contacten met scholen en IB-ers.

WE VRAGEN
• Je bent in bezit van een afgeronde master orthopedagogiek of psychologie waarbij een specialisatie in leer- en ontwikkelingsproblemen een pré is.
• Je staat ingeschreven in beroepsregister Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of bent bereid je te registreren.
• Je beschikt over een auto en bent flexibel en ondernemend.
• Je bent in het bezit van een diagnostiekaantekening (BAPD).

WIJ BIEDEN
Een leuke en uitdagende baan waarbij de uren bespreekbaar zijn (minimaal 4 uur). Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (minimaal €2.806 bij een 36-urige werkweek).
Onze praktijk kent een studieregeling met een persoonlijk budget. Je ontvangt natuurlijk ook 8% vakantietoeslag, bent verzekerd voor pensioen en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

REAGEREN
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met mw. Nynke Toma-Veurman: 035-5231111. Je sollicitatie met CV kun je richten aan onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.