Vacature basispsycholoog / orthopedagoog

DE PRAKTIJK
De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd is een praktijk voor GB-GGZ, S-GGZ en leerstoornissen met locaties in Huizen, Laren, Eemnes en Weesp. Ons team van Psychotherapeuten, GZ-psychologen en orthopedagogen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager.
We zijn een vrijgevestigde praktijk die op een kleinschalige en dynamische manier werkt. Vanuit de praktijk wordt voor de cliënten kwalitatief goede zorg vanuit een persoonlijke en klantvriendelijke benadering belangrijk gevonden. Op de werkvloer wordt er door de collega’s samengewerkt met korte lijntjes naar elkaar in een ontspannen sfeer. Er wordt wekelijks multidisciplinair overlegd, er wordt met regelmaat deskundigheidsbevordering georganiseerd. Er wordt daarnaast samengewerkt met onze collega-praktijk voor volwassenen, de Gooise Psychologen Praktijk.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod bezoek dan onze website: www.gooisepraktijk.nl

DE FUNCTIE
Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega die werkzaam zal zijn binnen ons team “Mild”. Je verricht zelfstandig intakes, diagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en hun ouders. Je ziet hierbij een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Wekelijks woon je het teamoverleg bij en heb je werkbegeleiding van een regiebehandelaar.

WE VRAGEN

  • Je bent in bezit van een afgeronde master orthopedagogiek of psychologie waarbij een specialisatie in leer- en ontwikkelingsproblemen een pré is.
  • Je staat ingeschreven in beroepsregister Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of bent bereid je te registreren.
  • Je beschikt over een auto en bent flexibel en ondernemend.
  • Je bent in het bezit van een diagnostiekaantekening (BAPD).

WIJ BIEDEN
Een leuke en uitdagende baan voor 32-36 uur per week. Het salaris ligt tussen €3.241 – €4.221 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en werkervaring. Onze praktijk kent een studieregeling met een persoonlijk budget. Je ontvangt natuurlijk ook 8% vakantietoeslag, bent verzekerd voor pensioen en je ontvangt een reiskostenvergoeding.
Bovenal bieden we een ontspannen en gezellige werksfeer waar ruimte is voor onderling overleg of een praatje tussendoor.

REAGEREN

Lijkt het je leuk om in een kleinschalige praktijk te werken en deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en cv  naar onze praktijkmanager: pim@gooisepsychologen.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Pim Jalvingh. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.