Vacature senior dyslexie expert / dyscalculie expert

DE PRAKTIJK

De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd (0-18 jaar) is een praktijk voor GB-GGZ, S-GGZ en leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie) met locaties in Huizen, Laren, Eemnes en Weesp. Ons team van Psychotherapeuten, GZ-psychologen en orthopedagogen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager.
De praktijk is aangesloten bij het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.
We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod bezoek dan onze website: www.gooisepraktijk.nl

Wij zijn per direct op zoek naar een

Senior dyslexie expert / dyscalculie expert ( min 8 uur per week)

DE FUNCTIE

Wij zoeken een fijne, nieuwe collega die een brede interesse heeft op het gebied van leerstoornissen en het leuk vindt om in een kleine vrijgevestigde praktijk ons team te komen versterken.
De senior dyslexie-expert voert de regie over en is eindverantwoordelijk voor de dyslexietrajecten in brede zin. Tevens geef je werkbegeleiding binnen het leerteam en neem je deel aan het maandelijks overleg.
Als dyscalculie-expert ben je in staat om volgens het protocol dyscalculie voor gedragsdeskundigen dyscalculie-onderzoeken en behandelingen uit te voeren.
Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en je denkt mee over eventuele verbeteringen van onze dienstverlening.

WE VRAGEN

• Je bent in bezit van een afgeronde master orthopedagogiek of psychologie waarbij een specialisatie in leer- en ontwikkelingsproblemen een pré is.
• Je staat ingeschreven in het beroepsregister Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist of je hebt een geldige registratie in het beroepsregister Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).
• Je bent in het bezit van een diagnostiekaantekening (BAPD).
Als senior dyslexie-expert heb je kennis van de methodieken en protocollen die binnen de dyslexiezorg worden toegepast op het gebied van diagnostiek en behandeling.

WIJ BIEDEN

Een leuke en uitdagende baan waarbij de uren bespreekbaar zijn (minimaal 8 uur). Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Daarnaast ontvang je natuurlijk 8% vakantietoeslag en is er een studiebudget beschikbaar voor na- en bijscholing.

REAGEREN

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met mw. Nynke Toma-Veurman: 035-5231111. Je sollicitatie met CV kun je vóór 1 november 2021 richten aan onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl