Bij de Gooise Praktijk kan je diverse individuele trainingen volgen. Deze trainingen worden niet vergoedt door de gemeente of verzekering. De individuele trainingen worden begeleidt door (GZ) psychologen van de praktijk.

De kosten van de trainingen kan je hier vinden. Wil je aanmelden? Ga dan naar de aanmeldpagina voor particulier aanbod

 

 

Vermindering van faalangst

Deze individuele training, gericht op vermindering van faalangst, is een kortdurende, praktische en speelse training waarin er wordt gewerkt aan meer zelfvertrouwen, het omgaan met spanning voor prestatiemomenten en fouten durven maken. De training is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De training bevat 5 individuele sessies van 1 uur.

 

Zelfbeeld

Deze individuele training is ontwikkeld voor jongeren van 12 tot 16 jaar, die last hebben van een negatief zelfbeeld. Een negatief zelfbeeld kan verschillende vervelende gevolgen hebben, waardoor je niet lekker in je vel zit. Deze training legt uit wat een negatief zelfbeeld is en hoe je een negatief zelfbeeld kunt aanpakken. De training helpt om een positiever en realistischer zelfbeeld te ontwikkelen. De training bevat 5 individuele sessies van 1 uur.