Vacature GZ-Psycholoog K&J

DE PRAKTIJK

We zijn een vrijgevestigde praktijk die op een kleinschalige en dynamische manier werkt. Vanuit de praktijk wordt voor de cliënten kwalitatief goede zorg vanuit een persoonlijke en klantvriendelijke benadering belangrijk gevonden. Op de werkvloer wordt er door de collega’s samengewerkt met korte lijntjes naar elkaar in een ontspannen sfeer. Er wordt wekelijks multidisciplinair overlegd, er wordt met regelmaat deskundigheidsbevordering georganiseerd, er is beleidsoverleg en er zijn wekelijkse multidisciplinaire intervisiemomenten.
De praktijk biedt de aangemelde kinderen en jeugdigen onderzoek en behandeling binnen de GB-GGZ en S-GGZ. De aanmeldklachten kennen een grote variatie van psychische en psychiatrische problematiek. Er is een gevarieerd behandelaanbod, waarbij zowel cognitief gedragstherapeutisch, psychodynamisch, speltherapeutisch, systemisch als in groepen wordt gewerkt.

Het team bestaat uit psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychologen en orthopedagogen. De praktijk kenmerkt zich door een informele en collegiale sfeer waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Hiernaast worden er psychotherapeuten en GZ-psychologen opgeleid. Er wordt nauw samengewerkt met onze collega-praktijk voor volwassenen, de Gooise Psychologen Praktijk.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod bezoek dan onze website: www.gooisepraktijk.nl

We zijn per direct op zoek naar een

GZ-Psycholoog K&J (min 24 uur per week

DE FUNCTIE

Je verricht intakes, diagnostisch onderzoek en behandelingen bij een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en woont het wekelijks teamoverleg bij. Het begeleiden van junior-collega’s behoort tot het takenpakket.

WE VRAGEN

We zoeken een collega die enkele jaren ervaring heeft binnen de GB-GGZ en /of  S-GGZ en graag mee wil denken over het zorgaanbod dat wij leveren. BIG-registratie is een vereiste.

WIJ BIEDEN

Een leuke en uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van de collega’s is er een uitdagende werkomgeving. Het salaris is marktconform en afhankelijk van kennis en werkervaring. Je ontvangt 8% vakantietoeslag. Er is een jaarlijks studiebudget.

REAGEREN

Lijkt het je leuk om in een kleinschalige praktijk te werken en deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en cv  naar onze praktijkmanager: pim@gooisepsychologen.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Pim Jalvingh. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)