Vacature GZ-Psycholoog K&J

DE PRAKTIJK

De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd is een praktijk voor GB-GGZ, S-GGZ en leerstoornissen met locaties in Huizen, Laren, Eemnes en Weesp. Ons team van Psychotherapeuten, GZ-psychologen en orthopedagogen wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager.

We zijn een vrijgevestigde praktijk die op een kleinschalige en dynamische manier werkt. Vanuit de praktijk wordt voor de cliënten kwalitatief goede zorg vanuit een persoonlijke en klantvriendelijke benadering belangrijk gevonden. Op de werkvloer wordt er door de collega’s samengewerkt met korte lijntjes naar elkaar in een ontspannen sfeer. Er wordt wekelijks multidisciplinair overlegd, er wordt met regelmaat deskundigheidsbevordering georganiseerd. Er wordt daarnaast samengewerkt met onze collega-praktijk voor volwassenen, de Gooise Psychologen Praktijk.

Wil je een indruk krijgen van de praktijk, de collega’s en ons aanbod bezoek dan onze website: www.gooisepraktijk.nl

We zijn per direct op zoek naar een

GZ-Psycholoog K&J (min 24 uur per week)

DE FUNCTIE

Je verricht intakes, diagnostisch onderzoek en behandelingen bij een gevarieerde cliëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en woont het wekelijks teamoverleg bij. Het begeleiden van junior-collega’s behoort tot het takenpakket.

WE VRAGEN

We zoeken een collega die enkele jaren ervaring heeft binnen de GB-GGZ en /of  S-GGZ en graag mee wil denken over het zorgaanbod dat wij leveren. BIG-registratie is een vereiste.

WIJ BIEDEN

Een leuke en uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week. Het salaris ligt tussen €3.760 – en €5.734,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en werkervaring. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van de collega’s is er een uitdagende werkomgeving. Onze praktijk kent een studieregeling met een persoonlijk budget. Je ontvangt natuurlijk ook 8% vakantietoeslag, bent verzekerd voor pensioen en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Bovenal bieden we een ontspannen en gezellige werksfeer waar ruimte is voor onderling overleg of een praatje tussendoor.

REAGEREN

Lijkt het je leuk om in een kleinschalige praktijk te werken en deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en cv  naar onze praktijkmanager: pim@gooisepsychologen.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Pim Jalvingh. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld