DE PRAKTIJK

De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd is een dynamische vrijgevestigde praktijk met locaties in Huizen, Eemnes en Weesp. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit, korte lijnen en klantvriendelijkheid voorop staat. Ons team van behandelaren en wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ-psychologen en psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

 

Wij zijn per de start van het studiejaar 2024-2025 op zoek naar een

 

Stagiair Orthopedagogiek Team Leren & Dyslexie

(16 – 24 uur p/week, gedurende minimaal 9 maanden)

 

DE FUNCTIE

Als stagiair maak je deel uit van het team Leren & Dyslexie dat bestaat uit een GZ-psycholoog en drie orthopedagogen. Aan de hand van een inwerkprogramma doorloop je onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een SKJ-geregistreerde collega de diverse taken die horen bij de werkzaamheden als orthopedagoog. In het begin betekent dat dat je gaan meekijken met een collega. Daarna ga je steeds meer zelfstandig werken.
De stage zal met name gericht zijn op (vergoede, maar ook particuliere) diagnostiek en behandeling van (ernstige) lees- en/of spellingproblemen (dyslexie), intelligentieonderzoek, diagnostiek en behandeling van (ernstige) rekenproblemen (dyscalculie), handelingsplannen schrijven, psycho-educatie geven, sociaal emotioneel welbevinden in de gaten houden & eventueel onderzoeken en contact onderhouden met ouders & leerkrachten.

 

WIJ VRAGEN

Afgeronde bachelor orthopedagogiek of psychologie met relevante vakken (bij voorkeur op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblemen)

Beschikbaar zijn voor de periode van minimaal 9 maanden, 2 dagen per week.

 

WIJ BIEDEN

Met de start van het nieuwe studiejaar zou je kunnen starten in deze leuke en uitdagende stage voor 16-24 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving.
Als stagiair ontvang je reiskostenvergoeding.

 

REAGEREN

Stuur je motivatiebrief en cv vóór 4 maart via mail naar: Nynke Toma-Veurman: nynke@gooisepraktijk.nl

 

PROCEDURE

Na 4 maart zullen wij een selectie maken en mensen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.