Vacature GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog (Teamleider)

DE PRAKTIJK

De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd is een vrijgevestigde praktijk met locaties in Huizen, Eemnes en Weesp. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit, korte lijnen en klantvriendelijkheid voorop staat. Ons team van behandelaren wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ-psychologen en psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

We zijn per direct op zoek naar een:

BIG geregistreerde collega (GZ, PT of KP)

(min 24 uur per week)

DE FUNCTIE

Wij zoeken een BIG-geregistreerde collega die daarnaast eventueel enkele teamleider taken op zich kan nemen. Dit laatste in overleg en afhankelijk van affiniteit en ervaring. Als regiebehandelaar zal je intakes doen en in samenspraak met de cliënt (kind/jongere en ouders) behandelplannen opstellen. Je maakt deel uit van een team waarbinnen we de meer complexe zorgvragen behandelen. Je voert zelfstandig evidence based behandelingen uit. Je maakt tevens deel uit van het opleidingsteam en geeft werkbegeleiding en/of supervisie. Daarnaast woon je ons wekelijks teamoverleg bij waar aandacht is voor deskundigheidsbevordering en intervisie. Binnen onze praktijk zal je werken met een gevarieerde cliëntenpopulatie (4-18 jaar) met wisselende aandachtsgebieden. Je voert je werkzaamheden voor een deel uit op onze hoofdlocatie maar zult ook werkzaam zijn op één of meerdere van onze nevenlocaties in een gezondheidscentrum. Over het algemeen werk je op zo’n locatie met een collega-behandelaar. Als teamleider maak je onderdeel uit van het managementteam en geef je leiding aan het behandelteam. Daarmee ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoudelijke werkzaamheden van het team en heb je een coachende rol. Je ontwikkelt en implementeert onder andere behandelprogramma’s, voert functioneringsgesprekken en initieert verbeterprocessen.

WE VRAGEN

Je beschikt over een BIG-registratie en hebt enkele jaren ervaring. Wij hebben gemerkt dat collega’s met affiniteit met het werken in een kleinschalige organisatie goed bij ons op hun plek zijn.

WIJ BIEDEN

Een leuke en uitdagende baan waar je direct kunt starten. De uren zijn bespreekbaar (minimaal 24 uur). Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving. Onze praktijk is niet cao-gebonden maar biedt een salaris overeenkomstig de cao GGZ. Voor GZ-psychologen is dit FG 65, voor psychotherapeuten FG 70 en voor klinisch psychologen FG 75. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaringsjaren. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook goed geregeld (vakantiedagen, pensioen, vakantietoeslag, studiebudget).

REAGEREN

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV naar onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze praktijkmanager. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld