Masterpsycholoog/orthopedagoog in opleiding tot GZ Psycholoog (32 tot 36 uur p/wk)

 

DE PRAKTIJK

De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd is een dynamische vrijgevestigde praktijk met locaties in Huizen en Eemnes. We zijn een dynamische praktijk waarbij kwaliteit, korte lijnen en klantvriendelijkheid voorop staat. Ons team van behandelaren en wordt ondersteund door twee administratief medewerkers en een praktijkmanager. De praktijk is een opleidingsplek voor GZ-psychologen en psychotherapeuten. Er heerst een informele, collegiale sfeer.

 

Wij zijn per 1-10-2024 op zoek naar een

 

Masterpsycholoog of orthopedagoog met interesse in de opleiding tot GZ-Psycholoog

(32 tot 36 uur p/wk)

 

DE FUNCTIE

Als masterpsycholoog zal je intakes doen en in samenspraak met de cliënt (kind/jongere en ouders) en de regiebehandelaar behandelplannen opstellen. Je voert zelfstandig evidence based behandelingen uit binnen de GB-GGZ, zoals EMDR of cognitieve gedragstherapie. Je werkt onder supervisie van een regiebehandelaar en ontvangt een uur per week werkbegeleiding. Daarnaast woon je ons wekelijks teamoverleg bij waar aandacht is voor deskundigheidsbevordering en intervisie. Binnen onze praktijk zal je werken met een gevarieerde cliëntenpopulatie (4-18 jaar) met wisselende aandachtsgebieden.

Je voert je werkzaamheden voor een deel uit op onze hoofdlocatie maar zult ook werkzaam zijn op één of meerdere van onze nevenlocaties in een gezondheidscentrum. Over het algemeen werk je op zo’n locatie met een collega-behandelaar.

 

WE VRAGEN

Je hebt een afgeronde opleiding tot masterpsycholoog of masterorthopedagoog en je beschikt over een LOGO-verklaring. Daarnaast ben je SKJ-geregistreerd. Ervaring is fijn, bij voorkeur binnen de GB-GGZ. Mogelijk heb je na het behalen van je masterdiploma ook al de basiscursus CGT of EMDR gevolgd.

Wij hebben gemerkt dat collega’s met affiniteit met het werken in een kleinschalige organisatie goed bij ons op hun plek zijn.

 

WIJ BIEDEN

Per 1-10-2024 zou je kunnen starten in deze leuke en uitdagende baan voor 32 – 36 uur per week. Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van het team is er een uitdagende werkomgeving.

In afwachting van enige ontwikkelingen omtrent regelingen en subsidiëring van BIG-opleidingen behoort een opleidingsplek tot gezondheidzorgpsycholoog (k&j), in samenwerking met RINO Utrecht, tot de mogelijkheden. De opleiding zou in 2025 kunnen starten.

Onze praktijk is niet cao-gebonden maar biedt een bruto maandsalaris conform cao GGZ, functiegroep 60 op basis van 36 uur. Inschaling wordt bepaald door het aantal jaren werkervaring. De overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld (vakantiedagen, pensioen, vakantietoeslag, studiebudget).

 

REAGEREN

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 1-6-2024   naar onze praktijkmanager Pim Jalvingh: pim@gooisepsychologen.nl

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze praktijkmanager. Telefonisch te bereiken op 06-39754497 (of via genoemd mailadres).

 

PROCEDURE

Na 1-6-2024 zullen wij een eerste selectie maken uit de sollicitanten. Uiterlijk 14-06-2024 nodigen we de geselecteerden uit voor de 1e kennismaking.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld