Gooise Praktijk uploaden documenten

Wij hebben vaak best veel documenten van u nodig voor de intake van uw kind. Daarom proberen we het u zo makkelijk mogelijk te maken. Soms ontbreekt er nog een document en dat kunt u hier toesturen aan ons. U kunt de documenten een voor een opsturen. Wanneer u op verzenden klikt na het eerste document krijgt u vanzelf de mogelijkheid nog een document te verzenden.

Toestemming en Ouderlijk gezag

Het is wettelijk verplicht dat beide gezagdragende ouders toestemming geven voor een psychologisch traject van een minderjarig kind. Beide gezagdragende ouders dienen het toestemmingsformulier te tekenen. Het formulier kunt u hier downloaden.

Indien u de enige ouder bent met gezag dan vragen wij u om een toestemmingsverklaring (klik hier om de toestemmingsverklaring te downloaden), maar OOK om een uittreksel uit het gezagsregister. Deze kunt u gratis opvragen via deze link .

Indien u een digitale beschikking heeft, dan kunt u deze uploaden. U kunt ook een foto van de beschikking maken en deze als .jpg of .pdf bestand uploaden. Het origineel ontvangen wij graag op de 1e afspraak.

Wil je een foto maken van het document met je telefoon en dan sturen? Dan is het misschien handiger om deze pagina te openen met je telefoon.
Scan dan de QR code onderaan deze pagina.
qr-code-upload-pagina

Uploaden via je telefoon? Dat kan, scan deze QR code met de camera van de telefoon.